Θεραπείες προσώπου

  by Dr. Yiannis Neofytou

Θεραπείες προσώπου
Μπορεί το καλοκαίρι να είναι αναζωογονητικό για τη διάθεσή μας, όμως συνήθως κουράζει το δέρμα του προσώπου μας, κι όσο εμείς κάνουμε διακοπές, εκείνο ταλαιπωρείται. Πανάδες, αφυδατωμένη όψη, κάποιες λεπτές ρυτίδες, θαμπάδα είναι μερικά από τα αρνητικά του καλοκαιριού για το πρόσωπό μας, τα οποία συνήθως τα παρατηρούμε όταν επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.
Η κοσμητική ιατρική δίνει πλέον λύσεις, ώστε και το πρόσωπό μας να αντανακλά την ευεξία που μας έχουν χαρίσει οι διακοπές. Οι μη επεμβατικές θεραπείες είναι πολλές και η επιλογή τους εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε προσώπου.

Share This Story, Choose Your Platform!

For any further information or to make an appointment, please do not hesitate to contact us by completing the relevant form below:

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Contact/Επικοινωνία 


Appointment/Ραντεβού 


*CyprusDermaClinic, stores and uses the information you place on this form for the exclusive purpose of communicating with us for your best service, in accordance with the Company’s Privacy Policy. Your data is NOT sent to third parties.
* Η CyprusDermaClinic, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που καταχωρείτε σε αυτό το έντυπο για αποκλειστικό σκοπό επικοινωνίας μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της Εταιρείας. Τα δεδομένα σας ΔΕΝ στέλνονται σε τρίτους.